Dostava na adresu kupca se u pravilu naplaćuje 8,00 KM po jednoj isporuci za male pakete (do 0,25 m3 i do 25 kg).

Za isporuku većih paketa (preko 0,25 m3 i preko 25 kg) cijena isporuke se posebno dogovara prilikom narudžbe i zavisi od veličine paketa i lokacije za dostavu.

Uz pojedine artikle ili grupu artikala je obezbjeđena besplatna dostava i kupac kupovinom ovog artikla ili grupe artikala stiče pravo na besplatnu dostavu kompletne narudžbe.

Sva roba koje je naručena putem interneta, biće dostavljena najkasnije u roku od 72 sati na adresu kupca, izuzev vikenda kada to može trajati 96 sati.

A2B Express Delivery d.o.o. & TST d.o.o. transportni servis su dostavne službe koje će vršiti dostavu po Ugovoru sa Artis Dizajn d.o.o. do ulaza u zgradu ili kuću. Unošenje robe i druge usluge instalacije ili montaže se posebno dogovaraju.

Roba će biti zapakovana tako da se u transportu ne može oštetiti. Molimo Vas da prilikom preuzimanja robe provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbijete preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Obavezni ste prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Artis Dizajn d.o.o. će besplatno izvršiti isporuku robe fizičkim i pravnim licima kupljene u Artis Dizajn trgovinama i putem web stranice u vrijednosti preko 150,00 km sa PDV-om, u krugu od 20 km od prodajnog mjesta. Detalji isporuke se dogovaraju i podaci za isporuku ustupaju osoblju Artis Dizajn trgovine.